Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δήμου Τρικκαίων

dimotiko symvoulio trik

Tακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Τρικκαίων στις 11/12/2014 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ & ώρα 20:30 για συζήτηση & λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα.
Γενικά

1. Συζήτηση επί του υπομνήματος που υποβλήθηκε από τις γραμματείες του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ και του συλλόγου Γυναικών

2. Λήψη απόφασης επί σχεδίου ψηφίσματος “Ενάντια στο νέο χαράτσι του ΕΝ.Φ.Ι.Α”

3. Συμμετοχή του Δήμου Τρικκαίων , στην αναπτυξιακή Σύμπραξη με την επωνυμία “ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ” και διακριτικό τίτλο “ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΚΟΙΝΟ” και ορισμός εκπροσώπου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης

4. Αποδοχή των όρων της πρόσκλησης 6/2014 της Ειδικής Υπηρεσίας για την Κοινωνική Ένταξη και την Κοινωνική Οικονομία (Ε.Υ.Κ.Ε.Κ.Ο.) του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2014” στον άξονα προτεραιότητας 4.

5. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Τρικκαίων στον 11ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου Ράξας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 541,20 ευρώ για την απονομή μεταλλίων.

6. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Τρικκαίων στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας “Αναπτυξιακή Σύμπραξη Τρικάλων για την Απασχόληση στον Τρουρισμό” στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος ΤΟΠΣΑ :ΤΟΥΡΙΣΤΙΚH ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΑΠΑΣΧOΛΗΣΗ :ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

.