Συνεδρίαση για όλα τα γούστα!

dimotiko sym trik

Λίγο απ’ όλα είχε η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρικκαίων, πράγμα που σημαίνει: κόντρες, εντάσεις, διαξιφισμούς αλλά και αρκετές απουσίες αφού οι Δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων προτίμησαν να ασχοληθούν με άλλα θέματα παρά με τη συνεδρίαση του σώματος, δεδομένου ότι βρισκόμαστε και σε προεκλογική περίοδο και η συγκέντρωση ψήφων είναι ένα βασικό ζήτημα για τους περισσότερους Υποψήφιους.

Και όσοι όμως προτίμησαν να μείνουν δεν βρισκόταν συνεχώς εντός της αίθουσας αφού μπαινόβγαιναν συνεχώς και δίνοντας την εικόνα στο ακροατήριο που παραβρέθηκε στη συζήτηση, ότι πρόκειται για παιδική χαρά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν η κατάσταση ήταν έτσι χθες, τότε στη συνεδρίαση της Μεγάλης Τετάρτης τα πράγματα θα είναι πολύ πιο χαλαρά και με πολύ λιγότερη προσέλευση.

.