Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι Τρικαλινοί συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ

Αποφασισμένοι να μην το βάλουν κάτω και να συνεχίσουν τον αγώνα τους εμφανίζονται οι Τρικαλινοί συνταξιούχοι, που προγραμματίζουν τις επόμενες κινητοποιήσεις και δράσεις τους, για να διεκδικήσουν τα αυτονόητα.

Αυτό τονίστηκε στη σημερινή γενική συνέλευση του τοπικού Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων, παρουσία του Οργανωτικού Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Χρήστου Κολοβού.

Οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ διεκδικούν μεταξύ άλλων και τα αναδρομικά από τις παράνομες περικοπές των συνάξεων τους, όλα αυτά τα χρόνια του μνημονίου, όπως επεσήμανε στο trikalaIN ο Αντιπρόεδρος τους στα Τρίκαλα κ. Κων/νος Βήτας.

Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική, δεδομένου των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι, με αιχμή του δόρατος τα αναδρομικά.

«Δεν παλεύουμε μόνο για εμάς, παλεύουμε για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Από τις δικές μας συντάξεις συντηρούν τις οικογένειές τους, αφού δεν έχουν δουλείες» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κολοβός.

Όπως είπε «οι συσκέψεις θα συνεχιστούν προκειμένου να οργανωθούν όσο το δυνατό καλύτερα ακόμη περισσότερες και πιο δυναμικές κινητοποιήσεις των συνταξιούχων. Αρχικά έχουν προγραμματιστεί ορισμένες σε περιφερειακό επίπεδο και θα οργανωθούν και σε κεντρικό».