Mε πρωτοβουλία του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, για την ο οποία δεν συμφωνεί ο Δήμαρχος, συγκαλείται αύριο στις 6:00 μ.μ. το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Φαρκαδόνας.
Μεταξύ των θεμάτων ημερησίας διάταξης είναι και ο οικονομικός και διοικητικός έλεγχος από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για το οποίο διαφωνεί ο Δήμαρχος, το κλείσιμο του ΙΚΑ, η αύξηση του ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΒΙΠΑ κατά 2,5 εκατ. κλπ.
Αναμένεται να διεξαχθεί παρουσία πολλών δημοτών που αγωνιούν για το μέλλον της περιοχής, καθώς το κλίμα είναι πολύ βαρύ τόσο στην ομάδα της πλειοψηφίας όσον και στους απλούς δημότες, για τους ρυθμούς της δημοτικής αρχής.
Ενώ μένει να δούμε αν θα δώσει το παρών ο Δήμαρχος στο συμβούλιο καθώς και μερίδα συμβούλων της πλειοψηφίας που πρόσκειται σ’ αυτόν.