Συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης στην οδό Στρ. Σαράφη [foto]

Συνεχίζονται και σήμερα, για δεύτερη μέρα, τα έργα ασφαλτόστρωσης στην οδό Στρατηγού Σαράφη, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, από το ύψος της συμβολής της με τον οδό Μέβιν Νέλσων μέχρι το μαιευτήριο, που από χθες είναι κλειστός  για τα αυτοκίνητα.

Όπως κατέγραψε ο φακός του trikalaIN.gr, τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Τρικκαίων δουλεύουν εντατικά και ακατάπαυστα, ώστε το έργο να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα και να μπορέσει να παραδοθεί προς χρήση στους Τρικαλινούς μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Για τον σκοπό αυτό έχουν υπάρξει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (η κυκλοφορία έχει διακοπεί από την οδό Μέβιν Νέλσων μέχρι την διασταύρωση με την οδό Κουτσομυλίων και πραγματοποιείται από παρακείμενους δρόμους).

Το συγκεκριμένο έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 300.000 ευρώ από το ταμείο του Δήμου Τρικκαίων στο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων 2019-20 και σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βασιλένα Μητσιάδη, στόχος είναι να υπάρξει και σ’ αυτό τον τομέα σχέδιο αναμόρφωσης στο νέο πρόσωπο της πόλης, σε συνδυασμό και με τα έργα που γίνονται στο χώρο της λαϊκής αγοράς.