Συναντήσεις του Δ.Σ.Πολιτιστικού συλλόγου Κρανιάς με θεσμικούς παράγοντες

SYNANTHSH ME MIXALAKH 1

Συναντήσεις του ΔΣ με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων , τον Δήμαρχο και τον Δασάρχη Καλαμπάκας

Συνάντηση με τους κυριότερους εμπλεκόμενους φορείς του Ν. Τρικάλων με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων του χωριού και κυρίως αυτών που δημιούργησαν οι καταστροφικές πλημμύρες του Οκτωβρίου του 2012, είχε το ΔΣ του Πολιτιστικού Σύλλογου Κρανιάς.

Προηγήθηκε η συνάντηση στο Δημαρχείο Καλαμπάκας με τον δήμαρχο κ. Χρήστο Σινάνη. Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Έργων κ Δημ Βουρλίτσης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ Γεώργιος Γιαννάκος καθώς και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κρανιάς κ Τάκης Μάνιας. Στο τραπέζι τέθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το χωριό με κυριότερο αυτό της καταστροφής του δρόμου και της γέφυρας μεταξύ των δύο μαχαλάδων του χωριού και της προσωρινής τουλάχιστον αντιμετώπισης της πρόσβασης σε πρώτη φάση και της συνολικής αντιμετώπισης του προβλήματος σε δεύτερο χρόνα Ο δήμαρχος είπε ότι ο δήμος αδυνατεί να αναλάβει τη συνολική λύση του προβλήματος και μίλησε για τα έργα που προτίθεται να κάνει ο δήμος στο χωριά.

Τα μέλη του ΔΣ έθεσαν όλα τα βασικά προβλήματα του χωριού όπως ο καθαρισμός των δρόμων και των ρεμάτων, το πρόβλημα με τη σκεπή του παραδοσιακού Νερόμυλου της Αγίας Παρασκευής (Εστία Παράδοσης και Πολιτισμού), της ελεύθερης βόσκησης των ζώων. Ο κ. Σινάνης δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δώσει λύσεις Τέλος ενημερώθηκε για τις δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου το καλοκαίρι.

Σε άλλη χρονική στιγμή το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου συναντήθηκε με το Δασάρχη Καλαμπάκας κ. Χρήστο Πίσσια με κυριότερο θέμα συζήτησης τον καθαρισμό των δασικών δρόμων όπως και τη συνδρομή του Δασαρχείου στην κατασκευή πρόσβασης στην κατεστραμμένη γέφυρα στη θέση «Μπέζα». Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, το Δασαρχείο θα βοηθήσει όπου μπορεί και δεσμεύτηκε για την προμήθεια του Συλλόγου με υλικά του Δασαρχείου όπως ξυλεία, για τις ανάγκες του.

SYNANTHSH ME SINANH

Τέλος, πριν από μερικές ημέρες υπήρξε μια ακόμη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, με τον οποίο συζητήθηκαν επίσης όλα τα προαναφερόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κρανιά. Ο κ. Μιχαλάκης δεσμεύτηκε ότι θα έρθει ο ίδιος στο χωριό να δει από κοντά όλα τα προβλήματα και να δοθούν επιτόπου λύσεις, εάν γίνεται

Σε όλους τους προαναφερόμενους θεσμικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, ρ Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Πολύσης, πρόσφερε και ένα ημερολόγιο του Συλλόγου.

Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων. Με την ευκαιρία να ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος εξασφάλισε στην κατοχή του και την ηλεκτρονική διεύθυνση www.krania.gr . Επομένως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούνε ειδήσεις, ανακοινώσεις, να δούνε τη live camera και οτιδήποτε άλλο τους ενδιαφέρει και στις δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.e-krania.gr (αυτή που χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα) αλλά και στη νέα www.krania.gr .

Τα μέλη του ΔΣ εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στο όμορφο χωριό μας.

.