Συνάντηση βουλευτών του Σύριζα με την Επιτροπή Αγώνα του εργοστασίου ΤΡΙΚΚΗ

vouleutes syriza trik

Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Επιτροπής Αγώνα των εργαζομένων στο εργοστάσιο γάλακτος «Τρίκκη», με τους βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση επαναδιατυπώθηκε η στήριξη και η αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων, ώστε να μην περάσουν τα σχέδια της διοίκησης για κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και την περικοπή των μισθών, μέσα από την υπογραφή ατομικών συμβάσεων.

Οι βουλευτές εξέφρασαν τη βούλησή τους να συνδράμουν στην προσπάθεια για βελτίωση του θεσμικού πλαισίου των εργασιακών σχέσεων, το οποίο θα προωθεί πολιτικές με κοινωνικό πρόσημο, με στόχο μια ανάπτυξη στην υπηρεσία των κοινωνικών αναγκών.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε η σύγκληση τριμερούς συνάντησης με συμμετοχή του Υπουργείου Εργασίας, της Διοίκησης του εργοστασίου και των εργαζομένων, προκειμένου να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια εξεύρεσης λύσης, ούτως ώστε να αποφευχθεί η επιβολή μέτρων που θα οδηγήσει σε περαιτέρω όξυνση της ύφεσης και στη διόγκωση της ανεργίας.

Το Γραφείο Τύπου

 

.