Συνάντηση του Αχιλλέα Κανταρτζή, με την Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στο Εργοστάσιο Γάλακτος «Τρίκκη»

kantartzis

Συνάντηση του Αχιλλέα Κανταρτζή , μέλους της ΚΕ & Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ με την Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στο Εργοστάσιο Γάλακτος «Τρίκκη»

Αντιπροσωπεία των Τομεακών Επιτροπών του ΚΚΕ στα Τρίκαλα με επικεφαλής τον Αχιλλέα Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ & Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος , συναντήθηκε , σήμερα Δευτέρα 19 Οκτώβρη, με την Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στο Εργοστάσιο Γάλακτος «Τρίκκη».
Κατά τη συνάντηση ο Αχιλλέας Κανταρτζής εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αμέριστη συμπαράσταση του Κόμματος στον αγώνα τους , σημειώνοντας ότι αυτή εκφράζεται έμπρακτα με τις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα για την ανάδειξη και διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Συγκεκριμένα, τόνισε, ότι τα μέλη και στελέχη του ΚΚΕ που συμμετέχουν στους φορείς του λαϊκού κινήματος αναδεικνύουν το ζήτημα και επιδιώκουν την ενεργή συμπαράσταση σωματείων, συλλόγων κ.α. στον αγώνα των εργαζομένων στο εργοστάσιο γάλακτος Τρίκκη. Ταυτόχρονα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε ερώτηση για το ζήτημα στα αρμόδια υπουργεία και στη συνέχεια επίκαιρη ερώτηση προς το υπουργείο εργασίας , ώστε να απαντήσει ο αρμόδιος υπουργός στο ζήτημα ενώπιον της ολομέλειας της Βουλής . Η επίκαιρη ερώτηση θα συζητηθεί την Πέμπτη 22 Οκτώβρη στις 10πμ.
Οι πρωτοβουλίες του ΚΚΕ θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα με κάθε τρόπο που βοηθά στην ανάδειξη του ζητήματος , στην έκφραση αγωνιστικής αλληλεγγύης από όλους τους κλάδους των εργαζομένων, από τα λαϊκά στρώματα του νομού μας , καθώς και στην οικοδόμηση μιας συμμαχίας που θα διεκδικεί κατάργηση του αντεργατικού νομοθετικού οπλοστασίου, αναπλήρωση των απωλειών του λαϊκού εισοδήματος, κάλυψη των σύγχρονων αναγκών.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ