Συνάντηση των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

 

Στην αίθουσα «Αίγλη» του ξενοδοχείου «Πανελλήνιο», συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», προκειμένου να συζητήσουν το πώς θα διεκδικήσουν αποτελεσματικότερα το εργασιακό τους μέλλον.

Αυτή την στιγμή στο νόμο Τρικάλων, στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», εργάζονται περίπου 100 άτομα με αλλεπάλληλες ανανεούμενες συμβάσεις επί πολλά έτη και αιτούνται στην προκήρυξή που πρόκειται να βγει από την κυβέρνηση για την οριστική κάλυψη των συγκεκριμένων θέσεων, να έχουν εξασφαλισμένη μοριοδότηση, έτσι ώστε κανείς άλλους που θα συμμετέχει να μην μπορεί να διεκδικήσει την θέση.

Το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται και να ταξιδέψουν στην Αθήνα, προκειμένου να έχουν από κοντά μια συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση.

Στην σημερινή συνάντηση των εργαζομένων, ήταν παρών και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων νομού Τρικάλων Βαγγέλης Κωστίκας, στο πλαίσιο της έκδηλης συμπαράστασης και αλληλεγγύης του Συλλόγου προς τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.