Συνάντηση της Χρύσας Ντιντή με τον νέο Αντιδήμαρχο του Δήμου Μετεώρων Ιωάννη Γιαννούλα

Την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρύσα Ντιντή επισκέφθηκε την Παρασκευή 02/05/2025 ο νέος Αντιδήμαρχος Ορεινού όγκου Περιφέρειας Γ΄ Κλεινοβού και Ασπροποτάμου του Δήμου Μετεώρων, Ιωάννης Γιαννούλας, στα πλαίσια της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στον ορεινό όγκο του Δήμου Μετεώρων, τα έργα που πραγματοποιήθηκαν και όσα βρίσκονται σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς και όσα προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Γιαννούλας αφού ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Χρύσα Ντιντή για την διαρκή και άψογη συνεργασία με το Δήμο Μετεώρων, την ενημέρωσε για τα προβλήματα του ορεινού όγκου της Περιφέρειας Κλεινοβού και Ασπροποτάμου η επίλυση των οποίων θα διευκολύνει και την κτηνοτροφική δραστηριότητα της περιοχής.

Η Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Γιαννούλα για τα νέα του καθήκοντα και τόνισε την σημασία της διαρκούς επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και της Αυτοδιοίκησης Α΄Βαθμού προς όφελος των κατοίκων. Επίσης, υπογράμμισε ότι η Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσει τη στενή επικοινωνία με το Δήμο Μετεώρων και για την ιεράρχηση των υπαρχουσών αναγκών και για την αποτελεσματικότερη δρομολόγηση των έργων με στόχο την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα της περιοχής.