Συνάντηση Ν. Λέγκα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο. Τρίκαλα

kegkas_aot

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο. Τρίκαλα Α. Αναστασίου είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργός Ν.Λέγκας, με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στην ποδοσφαιρική ομάδα.

 Κατά τη συνάντηση ο κ. Λέγκας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις σκέψεις και τις αποφάσεις της άτυπης συνέλευσης των φίλων του Α.Ο. Τρίκαλα , καθόσον τα χρονικά περιθώρια στενεύουν δημιουργώντας ζωτικό πρόβλημα για τον ιστορικό σύλλογο του Α.Ο. Τρίκαλα. Στη συνάντηση τονίστηκε ότι οι όποιες αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται στη βάση κριτηρίων που ισχύουν για όλους και εφαρμόζονται για όλους, χωρίς να δημιουργούν υποψίες ότι λειτουργούν «φωτογραφικά» και ενδεχομένως ότι εξυπηρετούν συμφέροντα και ισορροπίες αλλότριες προς το «ευ αγωνίζεσθαι.

 Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Λέγκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η ποδοσφαιρική ομάδα των Τρικάλων περνά μια μεγάλη περιπέτεια αναντίστοιχη με την ιστορία της. Περιπέτεια με νομικές και διοικητικές διαστάσεις.

 Πρέπει τα ανοιχτά ζητήματα να κλείσουν σύντομα και εδώ χρειάζεται η συνεννόηση όλων ώστε να ξεκαθαρίσουν ή να τελεσιδικήσουν οι σχετικές αποφάσεις σε θετική κατεύθυνση. Δυστυχώς, επαληθεύεται για μια ακόμα φορά ότι κάποιοι δεν θέλουν τα πρωταθλήματα να κρίνονται στα γήπεδα αλλά στα χαρτιά».