Συνάντηση με Δημ. Ρέππα ζητά ο Κ. Αγοραστός για Αχελώο – μεγάλα έργα

agorastos-1_copy_copy_copy-Προκειμένου να ενημερωθεί υπεύθυνα η κοινωνία της Θεσσαλίας για την πορεία των οδικών και αρδευτικών έργων

-«Διακηρυγμένος στόχος της αιρετής Περιφέρειας είναι η Θεσσαλία να περάσει από την εποχή των ανολοκλήρωτων έργων στην εποχή των σύγχρονων και λειτουργικών υποδομών», δηλώνει ο Κ. Αγοραστός

Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα ζητά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Στόχος της συνάντησης, όπως δήλωσε ο κ. Κώστας Αγοραστός, είναι «να υπάρξει επίσημη και υπεύθυνη ενημέρωση της κοινωνίας της Θεσσαλίας σχετικά με την κατάσταση στα έργα του Αχελώου, τις παρεμβάσεις που προτείνει το Υπουργείο Υποδομών στην τεχνική έκθεση που απέστειλε στο Συμβούλιο της Επικρατείας την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011 και φυσικά το χρονοδιάγραμμα που θέτει».

Παράλληλα, ο κ. Κ. Αγοραστός ζητά εφ’ όλης της ύλης ενημέρωσης για όλα τα μεγάλα έργα της Θεσσαλίας με έμφαση στην ΠΑΘΕ και την Ε-65, τα οδικά και αρδευτικά έργα.

«Διακηρυγμένος στόχος της αιρετής Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι η Θεσσαλία να περάσει από την εποχή των ανολοκλήρωτων έργων στην εποχή των σύγχρονων και λειτουργικών υποδομών. Στην αφετηρία της θητείας της αιρετής Περιφέρειας είναι άκρως επιβεβλημένη η υπεύθυνη ενημέρωση από το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σχετικά με την πορεία των έργων της αρμοδιότητάς του», επισημαίνει στη δήλωσή του ο κ. Κ. Αγοραστός.