Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ.Δημήτρη Παπαστεργίου είχε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος

Η διεύρυνση του πλέγματος των ψηφιακών υπηρεσιών προς τους δημότες και τις επιχειρήσεις της Λάρισας, η ενσωμάτων λύσεων Internet of Things (IoT), καθώς και ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής στον τομέα της παροχής ψηφιακών υπηρεσιών προς τους πολίτες βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας που είχε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ.Δημήτρη Παπαστεργίου.

«Με τον αγαπητό Υπουργό και συντοπίτη μοιραζόμαστε το κοινό όραμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με στόχο την πιο άμεση, γρήγορη εξυπηρέτηση των πολιτών, την πιο άμεση και γρήγορη ανταπόκριση στα αιτήματά τους. Κομβική προτεραιότητα, τόσο για τη Δημοτική Αρχή, όσο και για εμένα προσωπικά, αποτελεί η διεύρυνση των ψηφιακών υπηρεσιών προς τους δημότες και τις επιχειρήσεις της Λάρισας», σημειώνει ο κ.Μαμάκος, με αφορμή τη συνάντηση με τον κ.Παπαστεργίου.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της συνάντησης εργασίας, αποφασίστηκε η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας του Δήμου Λαρισαίων με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού.