Την Παρασκευή 27/02/2026 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρύσας Ντιντή με το Δοικητικό Συμβούλιο του Γεωπονικού Συλλόγου Τρικάλων. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος Αντώνης Λάππας, ο Αντιπρόεδρος Στέφανος Ζούζουλας, ο Γραμματέας Κωνσταντίνος Παπαθανασίου και ο Ταμίας Αθανάσιος Ντιρογιάννης.
Κατά τη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα στήριξης του γεωπονικού κλάδου και των Υπηρεσιών που άπτονται του γεωτεχνικού αντικειμένου καθώς και μια σειρά θεμάτων του πρωτογενούς τομέα που αφορούν στην περιοχή.
Επιπλέον συζητήθηκε η ανάγκη για περαιτέρω στελέχωση των υπηρεσιών της Π.Ε. Τρικάλων προκειμένου να στηριχθεί ο αγροτικός τομέας και ο αγροτικός κόσμος της περιοχής εξαιτίας και των συνεπειών της κακοκαιρίας DANIEL αλλά και οι εξελίξεις με τη συμφωνία MERCOSUR για την οποία προγραμματίζεται και σχετική ημερίδα το επόμενο διάστημα.
Η συνάντηση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και αμφότεροι δεσμεύτηκαν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και επαφή για την καλύτερη δυνατή στήριξη και ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα.
