Συνάντηση Χρίστου Λιάπη με τον Chris Spirou

IMG 1704 copy

Με τον π. Πρόεδρο της Βουλής των αντιπροσώπων του New Hampshire και πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Chris Spirou συναντήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, ο γιατρός και Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ελληνο-Αμερικανικός Σύνδεσμος Πειραιώς, στον Ναυτικό Όμιλο. Οι δυο τους συνομίλησαν επί μακρού για ζητήματα που άπτονται της αμερικανικής ομογένειας, με την οποία ο Δρ. Λιάπης, διατηρεί άριστες και πολύπλευρες σχέσεις, καθώς έχει περάσει αρκετό διάστημα ιατρικής εκπαίδευσης τόσο στη Βοστώνη, και στο Πανεπιστήμειο του Tufts, όσο και στο Ann Arbor του Michigan, όπου ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας.

Αν και ο κ. Λιάπης είχε σύντομη παρουσία στην εκδήλωση γιατί χρειάστηκε να μεταβεί επειγόντως στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, όπου προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Συντονιστής, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που αφορούσε σε Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών, ήταν έκδηλη η εγκαρδιότητα μεταξύ των δύο ανδρών, καθώς ο κ. Σπύρου είναι γνωστό πως στηρίζει πάντα τις νέες και αξιόλογες επιστημονικές και κοινωνικές δυνάμεις που μπορούν να δράσουν ως φορείς ανανέωσης της πολιτικής, οικονομικής και παραγωγικής ζωής της χώρας μας.

Τη συζήτηση μονοπώλησαν οι εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις, με τον Αμερικανό “Senior Statesman” να σχολιάζει θετικά το σχετικό αγγλικό άρθρο που είχε γράψει πρόσφατα ο Δρ. Λιάπης στη διαδικτυακή εφημερίδα του έγκριτου δημοσιογράφου και ανταποκριτή στην Ουάσιγκτον, Μιχαήλ Ιγνατίου.

 

.

.