Η ένωση γέφυρας Ρομά Τρικάλων και ο Πρόεδρος Ανδρέας Μπαντής ύστερα από πρόσκληση της γενικής Γραμματείας κοινωνικής αλληλεγγύης και καταπολέμησης της φτώχειας,
μετέβη στην Αθήνα για την πανελλήνια Συνδιάσκεψη Ρομά για τις πολιτικές και δράσεις για την κοινωνική ένταξη των Ρομά στο πλαίσιο της ΕΣΚΕ και Ρομά 2021-2030.
Εκεί παραβρέθηκε η Υφυπουργός του υπουργείου κοινωνικής συνοχής και οικογένειας Έλενα Ράπτη, ο γενικός γραμματέας της γενικής κοινωνικής αλληλεγγύης καταπολέμησης της φτωχειας Πρόδρομος Πύρρος, ο Κωσταντίνος Γλουμης γενικός γραμματέας δημογραφικής και στεγαστικής πολιτικής, η Κατερίνα Πατσόγιαννη Γενική Γραμματεία ισότητας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η Όλγα Καφετζοπούλου γενική Γραμματέας επαγγελματικής εκπαίδευσης κατάρτισης και δια βίου μάθησης και επίσης η Ελένη Τσέτσεκου επικεφαλής του τμήματος Ρομά και μετακινούμαινων τις γενικής διεύθυνση Δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το συμβούλιο της Ευρώπης, όπως και εκπρόσωποι των Ρομά από όλη την Ελλάδα.
