Συμβουλές για το πως να κάνεις την πρώην να γυρίσει

Συμβουλές για το πως να κάνεις την πρώην να γυρίσει

Αν έχεις χωρίσει και θέλεις να γυρίσεις πίσω, σίγουρα θα σου πέρασε από το μυαλό πως να κάνειςτην πρώην να γυρίσει πίσω. Μην ανησυχείς, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να επιτύχεις με ευκολία τον στόχο αυτό.

Πολλοί άνδρες επιστρέφουν πίσω στις πρώην τους,. Αλλά οι περισσότεροι την χάνουν ξανά. Ξέρεις γιατί ?. Επειδή τα ίδια προβλήματα που κατέστρεψαν τη σχέση τους στο παρελθόν παραμένουν εκεί, χωρίς αντιμετώπιση.

Η επιστροφή της πρώην σου είναι δύσκολη μόνο όταν κάνεις λάθη. Δυστυχώς, είναι πολύ εύκολο να κάνεις λάθη όταν παλεύεις με τον πόνο μιας διάλυσης με τα συναισθήματα της απώλειας, της σύγχυσης και της δυστυχίας.

Για να καλλιεργηθεί μια πραγματικά υγιής σχέση και οι δύο πλευρές πρέπει να προσφέρουν σταθερότητα, σεβασμό, ειλικρίνεια και καλοσύνη. Η αγάπη από μόνη της δεν πρόκειται να βοηθήσει τη σχέση να επιβιώσει για δεύτερη φορά.

Είναι σπάνιο να συναντήσεις κάποια με την οποία είσαι τόσο συμβατός και άνετος. Αν κατά τη διάρκεια της γνωριμίας σας, συνειδητοποίησες ότι καμία άλλη δεν συγκρίνεται με την πρώην σου και εξακολουθείς να έχεις την ίδια σπίθα που είχες όταν ήσασταν μαζί, πάρε το ως σημάδι ότι αυτό που έχεις με αυτό το άτομο είναι κάτι πραγματικά μοναδικό.

Αν όμως δεν πετύχει, πώς να την ξεχάσω

Το να ανακαλύψεις και πάλι τις χαρές της ζωής ως single μετά από έναν χωρισμό δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Εάν μάλιστα δεν ήταν δική σου επιλογή να βάλεις τέλος στη σχέση, είναι σίγουρο ότι θα σου πάρει χρόνο να το ξεπεράσεις. Από την άλλη, δεν έχει καμία αξία να ζεις στο παρελθόν.

Αν θέλεις να κλάψεις… κλάψε… Αν νιώθεις να βάλεις τις φωνές, κάντο. Μην το κρατάς μέσα σου. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα όταν εξωτερικεύσεις αυτό  που αισθάνεσαι. Αργά η γρήγορα, θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να μάθεις να περνάς χρόνο και μόνος σου.

Θα διαπιστώσεις πόσο ωραία και χαλαρά μπορεί να είναι. Κατέβασε μια καινούρια ταινία που δεν έχεις δει η ταξινόμησε τις φωτογραφίες σου. Μάθε ξανά να διασκεδάζεις χωρίς να έχεις ανάγκη την παρουσία κάποιου άλλου.

Σταμάτα να αναλύεις την κατάσταση. Ναι, αν δεν είχες πει εκείνη την κουβέντα η εάν δεν είχες ανεχτεί από την αρχή αυτή τη συμπεριφορά, πιθανότατα όλα θα ήταν διαφορετικά σήμερα, όμως ότι έγινε έγινε κι αυτό δεν θα αλλάξει. Ξεκόλλα από το χτες και ασχολήσου με το σήμερα.

Επιπλέον καθοδήγηση για το πως να κάνεις την πρώην να γυρίσει

Θα προχωρήσουμε με κάποια σημαντικά βήματα για το πως να κάνεις την πρώην να γυρίσει.

Τα προβλήματα σας μπορούν να επιλυθούν. Δεν είναι όλα τα ζητήματα μιας σχέσης εντελώς άσχημα. Για παράδειγμα, τα περισσότερα ζητήματα επικοινωνίας μπορούν να αποφευχθούν θέτοντας ορισμένους βασικούς κανόνες και να είμαστε διακριτικοί για τα αισθήματα μας.

Εάν τα προβλήματα σας προέρχονται από πράγματα που θα μπορούσαν να επιδιορθωθούν, ξέρετε ότι μπορείτε ακόμα να παλέψετε για να επαναφέρετε τη σχέση. Νιώθεις απαίσια όταν δεν είστε μαζί. Το να νιώθεις σαν να χάνεις ένα μέρος του εαυτού σου μετά το χωρισμό είναι απολύτως φυσιολογικό.

Ωστόσο, εάν εξακολουθείς να αισθάνεσαι έτσι ακόμα και αφού έχεις δώσει στον εαυτό σου χρόνο για να θεραπευτείς, ίσως είναι περισσότερο ένα σημάδι ότι εξακολουθείς να έχεις συναισθήματα για το άλλο άτομο.

Θέλετε να συμβιβαστείτε. Το να γνωρίζεις ότι έκανες λάθος είναι ένα πράγμα. Το να θέλεις να το διορθώσεις είναι άλλο. Εάν εσύ η η πρώην σου φτάσετε σε ένα σημείο όπου και οι δύο είστε πρόθυμοι να καθίσετε, να συμβιβαστείτε και να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν, είναι σίγουρα ένα καλό σημάδι ότι η σχέση έχει πιθανότητα επανασύνδεσης.

Με το χρόνο και την εμπειρία, και οι δύο θα έχετε το χώρο να μεγαλώσετε και να μάθετε από δύο διαφορετικούς ανθρώπους. Ο χρόνος μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεστε για να φτάσετε στην ίδια σελίδα

Δείχνοντας την ισχυρή πλευρά σου και έχοντας σαφή όρια, δείχνεις στη πρώην σου μια νέα και ισχυρότερη πλευρά για το ποιος πραγματικά είσαι. Αυτό είναι ελκυστικό και θα έχει ως αποτέλεσμα να αρχίσετε να περνάτε περισσότερο χρόνο με την πρώην σου.

Όταν συμβεί αυτό, πρέπει να αποφύγεις να δείξεις υπερβολική αγάπη. Η εμφάνιση υπερβολικής αγάπης μέσω μεγάλων μηνυμάτων, σταθερών κλήσεων και άλλων προσκολλημένων χειρονομιών θα σε έκανε επίσης να φαίνεσαι απελπισμένος

Απέφυγε αυτά τα πράγματα και άφησε την πρώην σου να κάνει την πρώτη κίνηση. Χωρίς να την ενοχλείς συνεχώς, μπορεί σύντομα να βρίσκει ευχάριστη την παρουσία σου. Αν σκέφτεσαι πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει, πρέπει να σκεφτείς τη σχέση που είχατε.

Τι πήγε σωστά? Τι πήγε στραβά?  Και το πιο σημαντικό, πως μπορείς να δείξεις στη πρώην σου ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα τη δεύτερη φορά.