Συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας Τρικαλινών εκπαιδευτικών κάτω από τα γραφεία της Β/θμιας εκπαίδευσης

Σε συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας, όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, προχώρησαν το πρωί της Μ. Πέμπτης στην πλατεία του ΟΤΕ, κάτω από τα γραφεία της Β/θμιας εκπαίδευσης Τρικάλων μέλη της ΕΛΜΕΤ, που εναντιώνονται στο πολυνομοσχέδιο για την παιδεία, που θέλει να φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση στην βουλή.

«Να μην τολμήσει η κυβέρνηση να προχωρήσει, με αντιδημοκρατικές ενέργειες, στην ψήφιση αντιεκπαιδευτικών νόμων εν μέσω πανδημίας και με κλειστά σχολεία. Κάνουμε ξεκάθαρο με όλους τους τόνους και προς κάθε κατεύθυνση: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλευθεί την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση για την ανθρωπότητα για να περάσει αντιεκπαιδευτικές και ακραίες πολιτικές σε βάρος του Δημόσιου σχολείου. Το συνδικαλιστικό κίνημα έχει τον τρόπο και τη δυνατότητα να απαντήσει και θα απαντήσει», υποστηρίζουν οι καθηγητές των Τρικάλων, που φέρονται αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους.

Πάντως εν μέσω της πανδημίας, η συγκέντρωση των Τρικαλινών εκπαιδευτικών σήμερα δεν ήταν η αναμενόμενη, γεγονός που ίσως καταδεικνύει πως ίσως δεν τους βρίσκει όλους σε πλήρη ενότητα ο κοινός αγώνας των διεκδικήσεων.