Στο «Κίνημα Αλλαγής» στα Τρίκαλα, σε αντίθεση με την Νέα Δημοκρατία και με τον ΣΥΡΙΖΑ, που δείχνουν τα πράγματα να είναι πιο πολύπλοκα μέχρι στιγμές τουλάχιστον, φαίνεται να ξεκαθαρίζουν οι υποψηφιότητες των στελεχών, που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κινήματος.
Σύμφωνα λοιπόν με βάσιμες πληροφορίες του trikalaIN, την 6αδα του ψηφοδελτίου πρόκειται να στελεχώσουν εκτός απροόπτου οι Γιώργος Οικονόμου , Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου, Χρύσα Ντιντή, Γιώργος Ηλιάδης, Κώστας Φαμίσης και Σωτήρης Μπλέτσας.
Η υποψηφιότητα του Γιώργου Οικονόμου θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη, ενώ τα υπόλοιπα ονόματα του ψηφοδελτίου, είναι λίγο έως πολύ αναμενόμενα.
Βέβαια υπάρχουν και κάποια άλλα ονόματα, όπως αυτά του Άρη Μερεντίτη και του Τάσου Κατσιάνη, που εξακολουθούν να βρίσκονται πάντα σε «πρώτη ζήτηση» και να απασχολούν την επικαιρότητα. Ίσως ένα απ’ αυτά, δημιουργήσει την «έκπληξη» της τελευταίας στιγμής!