Συμμετοχή του Π.Θ. στην Έκθεση “AGROTHESSALY 2025”

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας, συμμετέχει δυναμικά στην Έκθεση AGROTHESSALY 2025 (Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας). 

Το ίδρυμα θα εκπροσωπήσουν η Σχολή Γεωπονικών Επιστημών και τα παρακάτω Τμήματα:

ü  Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος (Περίπτερο D15A),

ü Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής (Περίπτερο  C21),

 ü  Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής (Περίπτερο  C21) και το

ü  Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας (Περίπτερο  C21)

Την Κυριακή 9 Μαρτίου και ώρα 10:00 – 16:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σκεπαστής Αγοράς Νεάπολης θα πραγματοποιηθούν οι επιστημονικές ημερίδες:

10:00 – 12:00Τμήμα ΓΦΠΑΠ: Ημερίδα με θέμα: «Οι προοπτικές ανάκαμψης της αγροτικής παραγωγής στη Θεσσαλία στην μετα-Daniel περίοδο»

12:00 – 14:00 – Σχολή Γεωπονικών Επιστημών: «Προβολή-Διάχυση και Συνέργειες της Ερευνητικής Δραστηριότητας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών»

14:00 – 16:00 – Τμήμα ΕΤΔ: «Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Ερευνητικών Έργων του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής στα πλαίσια του Μέτρου 16 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ)»

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της την Πέμπτη 6 Μαρτίου, στις 10 π.μ. και θα δέχεται επισκέπτες έως και την Κυριακή 9 Μαρτίου 2025.