Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Τρικάλων στις εκθέσεις Καρδίτσας -Μαγνησίας

karditsa_copy

 

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στo πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου δράσης του για συνεχή προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του, γνωστοποιεί ότι τα Επιμελητήρια Καρδίτσας και Μαγνησίας θα πραγματοποιήσουν:

  1. από 7 έως12 Οκτωβρίου την 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας, στο χώρο«καπναποθήκες» στην Περιφερειακή οδό Καρδίτσας – Τρικάλων. Ο ετήσιος επιχειρηματικός θεσμός που τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνει αυξημένο ενδιαφέρον, πλαισιωμένη από παράλληλες εκδηλώσεις.
  2. από 22 έως 30 Οκτωβρίου την έκθεση «Μαγνησία 2011 10ο Επιχειρηματικό Πανόραμα», σε νέο χώρο στον Επιβατικό Σταθμό του Οργανισμού Λιμένος Βόλου στο λιμάνι του Βόλου. Η Έκθεση αποτελεί πλέον θεσμό, αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να προβληθούν στους πολυάριθμους επισκέπτες του «Επιχειρηματικού Πανοράματος».
  3. magnisia

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων θα συμμετάσχει στις ανωτέρω εκθέσεις με δικό του περίπτερο και γι’ αυτό το λόγο προσκαλεί όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να προβληθούν από το περίπτερο του Επιμελητηρίου να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο για παράδοση προϊόντων ή/και διαφημιστικών εντύπων έως την ΤΕΤΑΡΤΗ 05/10/11.

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:

κα Σδρένια Σοφία, τηλ. 2431025004 (εσωτ. 106), email: sdrenia@trikalabiz.gr

κο Αριστείδη Δημήτρη, τηλ. 2431025004 (εσωτ. 105), e-mail: aristidis@trikala-chamber.gr