Συμμετοχή της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων στη συγκέντρωση της εργατικής Πρωτομαγιάς

Συνεδρίασε την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 και ώρα 7 μ.μ. το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων και ασχολήθηκε με το θέμα της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Ο Πρόεδρος τόνισε ότι η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης και τιμής αφιερωμένη σε εκείνους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν διεκδικώντας αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Μετά από πολλά χρόνια κρίσης, οικονομικής αβεβαιότητας και αυξημένης ανεργίας, καλούμαστε να ξεπεράσουμε ακόμα μία δυσκολία.  Να διαχειριστούμε τις επιπτώσεις της ακρίβειας, να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των εργαζομένων και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες έμποροι και αυτοαπασχολούμενοι είχαν πάντα και συνεχίζουν να έχουν σημαντικούς και άρρηκτους δεσμούς με την εργατική τάξη και τους εργαζόμενους καθώς στην πορεία των χρόνων πολλές φορές βρέθηκαν σε κοινά μετερίζια και αγώνες.

Για το λόγο αυτό αποφασίσθηκε η Ομοσπονδία ΕΒΕ να συμμετέχει  στη συγκέντρωση που θα γίνει την Πρωτομαγιά (Δευτέρα 01/05/23) και ώρα 10 π.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, με κατάθεση στεφάνου, καλώντας όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος.