«Συμμαχία» Μιχαλάκη-Ηλιάδη-Σπανού για το καλό του τόπου και των πλημμυροπαθών

Το κατώφλι του γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, πέρασαν πριν από λίγες ημέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Ηλιάδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Θεόδωρος Σπανός.

Οι τρεις τους μαζί με άλλους θεσμικούς παράγοντες του τόπου, επρόκειτο σε λίγο να συμμετάσχουν σε σύσκεψη για τα αιτήματα των πλημμυροπαθών στα Μεγάλα Καλύβια, αφήνοντας στην άκρη πολιτικές διαφορές και συμμαχώντας για το καλό του τόπου και των ανθρώπων του που δοκιμάζονται.

Δυστυχώς λίγα λεπρά αργότερα, ο Γιώργος Ηλιάδης αναγκάστηκε να φύγει από την σύσκεψη και να αποχωρήσει εκτός αίθουσας, κατόπιν αιτήματος του Προέδρου των Μεγάλων Καλυβίων Παναγιώτη Λαγάρα με το αιτιολογικό ότι δεν ήταν εκλεγμένος, κάτι που προκάλεσε δυσαρέσκεια και άσχημη εντύπωση σε όλους τους παρισταμένους.

Πραγματικά πάντως θα θέλαμε να βλέπουμε συχνότερα μαζί να συνεργάζονται τους άρχοντες αυτού του τόπου και όχι μόνο σε περιόδους κρίσεων, κάνοντας πράξη το όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!