Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία – Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων

Ο Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας (Ίδρυμα Μαριάννας Βαρδινογιάννη) πραγματοποίησε τριήμερο εκδηλώσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στις 11, 12 και 13 Μαΐου με θέμα τη δωρεά μυελού και την εθελοντική αιμοδοσία. Την πρώτη μέρα έγιναν ομιλίες στη ΣΜΥ και τον Δήμο Καλαμπάκας, τη δεύτερη στον Δήμο Πύλης και την τρίτη έλαβε χώρα η κεντρική εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Τρικκαίων, με ομιλίες και συναυλία.

Ο απολογισμός των εκδηλώσεων υπήρξε εντυπωσιακός καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε, παρακολούθησε τις ομιλίες, ενώ ο αριθμός αυτών που ενεγράφησαν στον κατάλογο των εθελοντών δοτών μυελού ξεπέρασε ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες όσων ενεπλάκησαν στο εγχείρημα αυτό και απέδειξε ότι ο λαός μας αγκαλιάζει ανάλογες πρωτοβουλίες όταν προσεγγίζεται και ενημερώνεται σωστά.

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων:

Την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων  που αγκάλιασε την εκδήλωσή μας και την έθεσε υπό την αιγίδα της και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη για την αμέριστη υποστήριξή του.

Τους συνδιοργανωτές  Δήμους: Τρικκαίων, Καλαπάκας και Πύλης.

Τον σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της συνεργασίας και συγκεκριμένα: τον  κο Γραφάκο Στέλιο (Αν. Καθηγητή  Παιδιατρικής Αιματολογίας )  με την επιστημονική του ομάδα.

Τους Ιατρούς του Γ.Ν.Τρικάλων   κο. Ζήση Χρήστο ( υπεύθυνο της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας ) και   κα.  Αγορίτσα Δήμητρα (Δ/ντρια Αιμοδοσίας).

Τα καλλιτεχνικά σύνολα:

  • Ορχήστρα ΠΑΣΥΔΑΥΦΟ – ΟΤΑ  (Πανελλήνιος Σύλλογος Διευθυντών  Αρχιμουσικών Υπαρχιμουσικών Φιλαρμονικής Ορχήστρας)
  • Ορχήστρα ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΠΝΟΕΣ
  • Μουσικό Σχολείο Τρικάλων ( χορωδία – την μουσική διδασκαλία και Δ/νση είχε ο καθηγητής μουσικής  κος  Μιχαλακόπουλος Κων )
  • 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων (χορωδία)
  • 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων ( χορωδία- την μουσική διδασκαλία και Δ/νση είχε η καθηγήτρια μουσικής κα Λαμπρίδη  Μαίρη )
  • Χορευτικός Όμιλος  Τρικάλων ( Επικεφαλείς  της  ομάδας – χορογραφίες   η  Ραφαέλα   Μάνου και η Κάτια  Νανά  Μάνου )

Για την Παρουσίαση του προγράμματος της εκδήλωσης  την καθηγήτρια του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων κα Αλεξίου Ελένη .

Τον Πολιτιστικό  σύλλογο Πυργετού  που σύσσωμος βοήθησε για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων που έγιναν στα Τρίκαλα αλλά και για τον ορισμό ημερομηνίας εθελοντικής αιμοδοσίας για την κάλυψη των αναγκών των πασχόντων από Μεσογειακή αναιμία Ν. Τρικάλων.

Τον σύλλογο γυναικών Μεγαλοχωρίου για την στήριξη της εκδήλωσης.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης  για την στήριξή τους :

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ  GROUP  Α.Ε.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ    Μέλισσα

 

Το ξενοδοχείο Παντελιδάκη για την ευγενική χορηγία του.

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Γ. Γραμματέας

Τσόγιας Κωνσταντίνος                                                       Νταλούκας Θωμάς