Σύλλογος δρομέων Τρικάλων: Ξεπεράσαμε τις 100 συμμετοχές!

12191830 893216

Αποστελέσματα των δρομέων μας στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας & τους αγώνες των 10 και 5 χλμ!Ξεπεράσαμε τις 100 συμμετοχές!

Η μεγάλη γιορτή του Μαζικού αθλητισμού, ο 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιοςτης Αθήνας μόλις ολοκληρώθηκε . Η Αθήνα για άλλη μια χρονιά φόρεσε τα γιορτινά της και υποδέχθηκε δρομείς από όλα τα μέρη του κόσμου. Δρομείς που επέλεξαν αυτήν την δύσκολη διαδρομή με σκοπό να βιώσουν την εμπειρία να τρέξουν στην μια και μοναδική Κλασική-Αυθεντική Μαραθώνια διαδρομή.

Πάνω από 10.000 δρομείς βρέθηκαν την Κυριακή το πρωί στην εκκίνηση ,στον Μαραθώνα ,για να διανύσουν τα 42.195 μέτρα. Με πολλή προσπάθεια, επιμονή και υπομονή κατάφεραν να καλύψουν την απαιτητική αυτή διαδρομή και μπαίνοντας μέσα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας η χαρά και η συγκίνηση ήταν τόσο μεγάλη και έντονη που όλη αυτή η κούραση και υπερπροσπάθεια ξεχάστηκαν μεμιάς .

12208539 10206

Όλα αυτά είχαν την τύχη να βιώσουν περισσότεροι από πενήντα συμπολίτες μας .Μέλη του Συλλόγου μας βρέθηκαν μέσα σ’ αυτό το γιορτινό ανθρώπινο ποτάμι και γεύτηκαν τη χαρά της συμμετοχής και του τερματισμού του Αυθεντικού Μαραθωνίου μέσα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Ανάμεσα τους πολλοί έμπειροι δρομείς μας με πολλαπλές συμμετοχές αλλά και δρομείς που έτρεξαν για πρώτη φορά και τα κατάφεραν .

Τους αξίζουν όλους πολλά Συγχαρητήρια ! ΜΠΡΑΒΟ σας! Μας κάνατε για μια ακόμη φορά περήφανους. Ραντεβού του χρόνου με υγεία και με περισσότερες εμπειρίες να σταθούμε πάλι στην εκκίνηση του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας!

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ!

12239709 10154

 

.