Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Τρικάλων: Να μην ξεχαστεί ο χαμός του Σωτήρη

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ

 

Η Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 είναι για τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων ημέρα θλίψης και μνήμης . Την ημέρα αυτή ο άτυχος  συνάδελφός μας ΣΩΤΗΡΗΣ  ΜΠΡΑΧΑΛΑΣ  έχασε την ΖΩΗ  ΤΟΥ  όταν χτυπήθηκε  από ρεύμα και ενώ εκτελούσε εργασίες καλλωπισμού στην πλατεία του χωριού του Ριζώματος .

Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Μαρτίου   ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ριζώματος επιλέγει στην πλατεία Ριζώματος, ‘οπου έγινε το περιστατικό που στοίχισε την  ζωή του ΣΩΤΗΡΗ  να κάνει την εκδήλωση << αποκριάτικο ξεφάντωμα>> .

Ερωτώ: Δεν θα μπορούσε ο χώρος  της εκδήλωσης αυτής να είναι κάπου άλλού.

Πολιτισμός είναι μόνο η μουσικοί και οι χοροί . Πολιτισμός δεν είναι και η απόδοση τιμής σε έναν νέο άνθρωπο που έχασε την ζωή του τόσο άδικα πριν   μία εβδομάδα  και μάλιστα κατά την διάρκεια εργασία που αφορούσε το κλάδεμα των δέντρων ενόψει της προγραμματισμένης εκδήλωσης του χωριού.

Περίμενα και περιμένω (χθες στο ράδιο ζυγό) μια απάντηση ανθρωπιάς από τον κ. Γ…  Γ… μία απάντηση που πού να  δείχνει ευαισθησία από ένα   Πρόεδρο του Συλλόγου ………… σε ένα αίτημα μας, που δεν κοστίζει τίποτα αλλά ταυτόχρονα σημαίνει πολλά.

Ως Σύλλογος θα υποβάλουμε  αίτημα προς την Δημοτική Αρχή του Δήμου Τρικκαίων  ,ώστε  να δοθεί το όνομα του ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΡΑΧΑΛΑ  στο δρόμο στο οποίο εργαζόταν της τελευταίες ώρες της ζωής του.

 

Με εκτίμηση

Κωστίκας Ευάγγελος

Πρόεδρος Δημοτικών Υπαλλήλων

Νομού Τρικάλων.