Σαν αυτή την τηγανιά με συκώτι αρνίσιο δεν έχετε δοκιμάσει. Βάλτε τη στη μέση του τραπεζιού για μεζέ, όσο περιμένετε να ψηθεί το αρνί του Πάσχα ή το βράδυ της Ανάστασης.
Υλικά
Μερίδες: 6
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε το συκώτι τηγανιά (για μεζέ), ξεκινάμε ζεσταίνοντας σε ένα τηγάνι το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το συκώτι μαζί με το κρεμμύδι για περίπου 3 – 4 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
- Προσθέτουμε το μάραθο και αλατοπίπερο και σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να λαδωθούν καλά.
- Ρίχνουμε το κρασί, αφήνουμε 2 – 3 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνουμε 50 ml νερό.
- Μαγειρεύουμε για άλλα 3 – 4 λεπτά, μέχρι να γίνει το συκώτι και να εξατμιστούν τα υγρά.