Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της Ραφαέλας και οι ευχαριστίες στον Αντιπεριφερειάρχη

Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Τρικαλινή Αντιγόνη Γάτου, μητέρα της μικρής Ραφαέλας, που η ιστορία της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή πριν από τρείς μήνες περίπου, περιγράφει την κατάσταση και την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνει, μέσα από μια σειρά αλλεπάλληλων άτυχων περιστατικών.

Δεν παραλείπει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλου αυτούς που της συμπαραστάθηκαν στο τελευταίο δύσκολο διάστημα, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Βασίλη Αναγνωστόπουλο, για την στήριξη και το ενδιαφέρον.

Αναλυτικά η Αντιγόνη Γάτου, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης, γράφει:

«Πολλές φορές η σιωπή λέει πολλά.
Έχασα τη μονάκριβη μου, τη Ραφαέλα μου.
Έμεινα έγκυος, άκουσα τη καρδούλα και την επόμενη μέρα ενώ έφτιαχνα το σιτάρι για τα τρίμηνα της Ραφαέλας μου, απέβαλλα.
Δε περνάει μήνας, παραλίγο να χάσω το σύζυγό μου.
Έχει ο θεός… η πιστή μου είναι τόσο δυνατή που τίποτα δε μπορεί να με λυγίσει. Ευχαριστώ την εκκλησία που είναι δίπλα μας.
Ευχαριστώ τις μητέρες των Τρικάλων, άγνωστες, περαστικές, που μου επιτρέπουν να παίζω λίγο στο δρόμο με τα παιδιά τους. Σας βλέπω, χαμηλώνετε το βλέμμα σας και δακρύζετε. Εγώ όμως γελάω…γελάω με τα παιδάκια σας που με φωνάζουν κάποια που με γνωρίζουν πλέον “”Αντιγονααακι!!!””.. και λιώνω…. Δε θέλω να μου πείτε τίποτα… ΣΙΩΠΗ… μόνο ΣΙΩΠΗ… μη λυπάστε, η ζωή είναι σκληρή.
Σας ευχαριστώ όλους λοιπόν που για άλλη μια φορά ήσασταν δίπλα μου, για τις ευχές κ τις προσευχές σας προς γρήγορη ανάρρωση του Βαγγέλη.. σε ένα υπέροχο κέντρο το “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ” Τρικάλων και που λειτουργεί βάση γερμανικών προτύπων, τεράστια δωμάτια, σύγχρονο εξοπλισμό, κορυφαίους θεραπευτές, γιατρούς στο προσκέφαλο του όλη την ώρα, με σεβασμό στον ασθενή αλλά και στο συνοδό που το είχα τόσο ανάγκη, με θεραπείες κ το Σάββατο που ίσως είναι το μοναδικό κέντρο που το παρέχει αυτό και είναι τόσο σημαντικό για τη γρήγορη αποκατάσταση των ασθενών.
Ευχαριστώ και τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Βασίλη Αναγνωστόπουλο για την επίσκεψη του και που στάθηκε εξ αρχής στο πλευρό μας. Χίλια ευχαριστώ σε όλους. Να είστε όλοι καλά, και είπαμε… ΣΙΩΠΗ.. αν έχετε κάτι να πείτε για τον συνάνθρωπο σας, να είναι μόνο “ΕΥΧΗ” …

Εδώ νομίζουμε πως τα σχόλια περιττεύουν….