Συγκέντρωση Μετώπου Λαού για τους πλειστηριασμούς

         Θα υποχωρήσουμε μπροστά στην τρομοκρατία για τους πλειστηριασμούς;

   Η τρομώδης προπαγάνδα και η καταστολή της κυβέρνησης κόντρα στο Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών εντείνονται. Το προχώρημα των πλειστηριασμών κατά της λαϊκής περιουσίας είναι όρος της τρίτης αξιολόγησης.

   Γι’ αυτό όλα τα σφυριά της αντίδρασης χτυπούν στο ίδιο αμόνι. Θέλουν να τσακίσουν το ηθικό και την αντίσταση του Λαού. Πίσω απ’ την κυβέρνηση και τις εντολές που δίνει στην Αστυνομία για καταστολή βρίσκονται η Ε.Ε., οι δανειστές τοκογλύφοι, οι τράπεζες, το μεγάλο κεφάλαιο, η μνημονιακή «αντιπολίτευση», τα ΜΜΕ κι όλο το κακό συναπάντημα.

  Οι άγριες διαθέσεις του κράτους των ληστών και υποτελών στους ξένους φάνηκαν χθες και στα Τρίκαλα. Αντίθετα το Κίνημα αυτή τη φορά παρουσιάστηκε άμαζο, ασυντόνιστο, αποδιοργανωμένο και αδύναμο. Πέρα απ’ τις όποιες γενικότερες αδυναμίες, υπάρχουν κάποιοι που συμβάλλουν συνειδητά και συστηματικά σ’ αυτό. Οι στόχοι τους δεν πρόκειται να περάσουν!

   Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών στα Τρίκαλα, που έχει δώσει τόσο σημαντικά αποτελέσματα μέχρι τώρα, βρίσκεται σήμερα σε σταυροδρόμι. Ή θα ανταποκριθεί στις σημερινές νέες αυξημένες ανάγκες και καθήκοντα ή θα καταρρεύσει.

   Αυτό ακριβώς θα είναι το θέμα συζήτησης στη σημερινή 7/12 (ώρα 8.30 μ.μ. στο ΛΗΘΑΙΟ) συγκέντρωση του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ, μιας απ’ τις βασικές συνιστώσες του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών στην πόλη μας.

   Είναι φανερό πως:

à Ολόκληρο τα μαύρο μπλοκ εξουσίας και συμφερόντων έχουν κοινό στόχο: να εκπληστηριάσουν και να αρπάξουν τη λαϊκή κατοικία και λαϊκή περιουσία.

à Βλέπουν ότι το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών μπορεί να μαζικοποιηθεί και να γιγαντωθεί από στιγμή σε στιγμή. Κι ακόμα χειρότερα γι’ αυτούς: ν’ αποτελέσει τη θρυαλλίδα μιας λαϊκής εξέγερσης που θα φέρει τα πάνω κάτω, ανατρέποντας ολόκληρο το μνημονιακό καθεστώς που 7 χρόνια τώρα επέβαλαν στην άμοιρη πατρίδα μας.

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!