Συγκέντρωση και διάθεση τροφίμων από το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων

100_7076

 

 

 

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται. Καθιερώνοντας αυτή τη Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης μαζέψαμε τρόφιμα και χαρτικά για το Ενοριακό Παντοπωλείο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου. Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, μετά τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας, μια ομάδα μαθητριών του Α2 Λυκείου, μαζί με τους καθηγητές μας Α. Χιώτη, Χ. Κωστάκη και Γ. Κολοβελώνη, διαθέσαμε τα τρόφιμα στο Ενοριακό Παντοπωλείο. Ο υπεύθυνος του  Παντοπωλείου, π. Αθανάσιος Γκιουλέκας ευχαρίστησε τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του Μουσικού Σχολείου για την προσφορά τους και επισήμανε την ανάγκη της προσφοράς που δεν είναι απαραίτητα μόνο υλική.

100_7077

Ακόμη μέρος από τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν προσφέρθηκε στο γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών καθώς και στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας. Η προσφορά του Μουσικού Σχολείου δεν σταματά εδώ, καθώς την ημέρα των Χριστουγέννων θα διανεμηθούν σε άπορους συμπολίτες μας 270 περίπου μερίδες φαγητού.

Αυτές τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσφέρουμε βοήθεια στους συμπολίτες μας ώστε να μπορέσουν να έχουν ένα πιάτο φαγητό στο τραπέζι τους.

 

Καλά Χριστούγεννα!

 

Λιάνου Χριστίνα, μαθήτρια του  Α2 Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων

 

100_7079