Συγχαρητήρια Ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικαλων συγχαίρει δημόσια, τον Γενικό Γραμματέα αυτού Λάμπρο Μητσικό, ο οποίος ενώ βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας στην Αθήνα, κατάφερε την 18-1-2021 να συλλάβει άμεσα αλλοδαπό δράστη κλοπής  στον ΗΣΑΠ, για τον οποίο στη συνεχεια εξακριβώθηκε οτι είχε διαπράξει και άλλες κλοπές.
Ειδικότερα, ενώ ο συνάδελφος βρισκόταν εντός του συρμού  του ηλεκτρικού, αντιλήφθηκε τον δράστη να αφαιρεί κινητό τηλέφωνο και τον φορτιστή του. Με την στάση του συρμού του γνωστοποίησε την ιδιότητα του και τον οδήγησε εκτός αυτού. Στη συνέχεια ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει όμως με τη συνδρομή κ της Άμεσης Δράσης τον συνέλαβε και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα για τα περαιτέρω. 
Οφείλουμε όλοι να εξάρουμε αυτές τις ενέργειες που αναδεικνύουν το πραγματικό πρόσωπο του Έλληνα αστυνομικού και μάλιστα έμπειρου συνδικαλιστή, που ανα πάσα στιγμή βρίσκεται σε ετοιμότητα να διασφαλίσει την περιουσία των πολιτών αλλά και εκπροσωπεί επάξια τους συναδέλφους του,  ευρισκόμενος μάλιστα εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας!
 
Με τιμή 
Για το Δ.Σ. 
Ο Πρόεδρος ΑΝΑΓΝΏΣΤΟΥ Ιωάννης
Ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΑΡΑΛΗΣ Βασίλειος