Στους ρυθμούς του 12ου Ημιμαραθώνιου δρόμου τα Τρίκαλα

Όλα είναι πλέον έτοιμα για την διεξαγωγή του 12ου Ημιμαραθώνιου δρόμου το πρωί της Κυριακής, που θα καλύψει την διαδρομή Καλαμπάκα-Τρίκαλα, αλλά και της μικρότερης διαδρομής 5 χιλιομέτρων από την κεντρική πλατεία μέχρι τον ΟΑΕΔ και επιστροφή και πάλι στην κεντρική πλατεία.

Όλος ο νομός Τρικάλων ζει στους ρυθμούς των αγώνων, οι οποίοι αναμένεται να έχουν μεγάλη επιτυχία και να σημειώσουν ρεκόρ συμμετοχών. Αυτό τόνισαν σήμερα σε συνέντευξη τους στους δημοσιογράφους Δημήτρη Παδιό και Γιάννη Πιτσογιάννη, στην εκπομπή «Ράδιο Ζυγοστάθμιση» στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο Βαγγέλης Διβάνης Πρόεδρος του Συλλόγου δρομέων Τρικάλων και η Αργυρώ Κρασέ υπεύθυνη της ομάδας των «LifeWalkers» που θα έχει σύνθετο ρόλο υποστήριξης και συνοδείας ατόμων ευπαθών ατόμων με αναπηρία ή κινητικά προβλήματα, στην διαδρομή των 5 χιλιομέτρων.

Μια διοργάνωση που αποτελεί κορυφαίο αθλητικό γεγονός για όλη την περιοχή των Τρικάλων και είναι η μεγαλύτερη σε επίπεδο περιφέρειας της χώρας και που αναμένεται να φέρει πολλαπλά οφέλη για όλο το νομό. Οι δύο ομιλητές επίσης ευχαρίστησαν την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τους Δήμους Τρικκαίων και Μετεώρων για την άψογη διοργάνωση των αγώνων, στους οποίους θα λάβουν μέρος απάνω από 2500 αθλητές από όλη την Ελλάδα.