Στόρια Σκίασης και Άλλα έξυπνα tools για προστασία από τον ήλιο

Κάθε σπίτι χρειάζεται τη δική του οργάνωση, με τα κατάλληλα προϊόντα και tools για κάθε χώρο. Ένα απαραίτητο tool σε πολλές περιπτώσεις είναι τα στόρια σκίασης που μπορούν να δώσουν μια ευχάριστη νότα διακόσμησης στο παράθυρό σου και έχουν τη δυνατότητα να σε προστατεύσουν από το φυσικό φως, κατά τις ώρες που χρειάζεσαι ηρεμία και χαλάρωση.

Παρακάτω θα βρεις μια ενδιαφέρουσα λίστα με ποικίλες επιλογές, ώστε να καταλήξεις σε αυτό που ταιριάζει ιδανικά στο δικό σου χώρο!

 

Μια δημοφιλής κατηγορία είναι τα screen-διάτρητα, που αποτελούν μια εξαιρετικά μοντέρνα επιλογή και δίνουν μια νότα ανανέωσης στο χώρο σου. Μπορείς να τα βρεις σε μεγάλη ποικιλία, με πολλά χρώματα και στυλ που θα σε ενθουσιάσουν. Αναβάθμισε το χώρο σου με τα πιο ποιοτικά υλικά, σε πολύ προσιτές τιμές.

Ρολοκουρτίνες για την κουζίνα

Οι ρολοκουρτίνες είναι ιδανικές για το χώρο της κουζίνας καθώς αποτελούν ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο μέσα στο χώρο και προσφέρουν την κατάλληλη σκιά κατά τις ώρες που ο ήλιο ‘χτυπά‘ στο παράθυρό σου! Ανακάλυψε μια τεράστια ποικιλία σε επιλογές όπως ρόλερ σκίασης με χρωματιστά μοτίβα (φρούτα, λαχανικά κ.α.).

 

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα ιδέα αποτελούν και τα ρόλερ σκίασης με ψηφιακή εκτύπωση. Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε εκτυπώσεις με εντυπωσιακά και μοντέρνα μοτίβα, που ταιριάζουν ιδανικά με κάθε ξεχωριστό χώρο του σπιτιού. Βρες σχέδια όπως λουλούδια, γεωμετρικά σχήματα, απομίμηση ξύλου, kids version, vintage style, natute, city life και faces

Ανανέωσε το χώρο σου με τα καλύτερα σχέδια σε στόρια σκίασης και δώσε μια νότα αλλαγής στο σπίτι σου. Επισκέψου το ανανεωμένο e-shop του Agiovlasitis Home και επίλεξε τα καλύτερα προϊόντα με εγγυημένη ποιότητα και στις καλύτερες τιμές!