Το Νοσοκομείο Τρικάλων επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρία Κεφάλα, συνοδευόμενη από κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από την Βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα, την Γενική Γραμματέα Συντονισμού της Κυβέρνησης Εύη Δραμαλιώτη και τον Λεονάρδο Μπελέρι, αδελφό του Δημάρχου Χειμάρρας και υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΔ Φρέντι Μπελέρι και του Προέδρου της ΔΕΕΠ Τρικάλων Γιάννη Κουτσονάσιου.
Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρία Κεφάλα έγινε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά από τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Κων/νο Γρηγορίου, τον Πρόεδρο του Συλλόγου εργαζομένων Ηλία Τσιμπίδα και εργαζομένους του Νοσοκομείου.
Στη σύντομη σύσκεψη που ακολούθησε, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων ενημέρωσε την Υφυπουργό για όλα τα θέματα που άπτονται της λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος, με κυριότερο αυτό των τελευταίων ημερών με την μεγάλη κίνηση στο μικροβιολογικό τμήμα μετά από την απεργία των ιδιωτικών μικροβιολογικών εργαστηρίων.