Στον Δήμαρχο Τρικκαίων ο νέος Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Δημαρχείο Τρικάλων, συνάντηση του νέου Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Χρήστου Τρικάλη με το Δήμαρχο Τρικάλων και Προέδρο της ΚΕΔΕ  Δημήτρη Παπαστεργίου, για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων του Δήμου, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος κα Βασιλένα Μητσιάδη και ο Δημήτρης Λαρίσης Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής &Αθλητισμού (Φ.Α.ΣΧ.Α.) της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Π. Ε. Τρικάλων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν οι τελευταίες απαιτούμενες ενέργειες από πλευράς του Δήμου Τρικάλων για την απρόσκοπτη έναρξη όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου την 7η Σεπτεμβρίου.
Έγινε συζήτηση για τις επικείμενες προσλήψεις καθαριστριών από το Δήμο και τον καθαρισμό των σχολείων ώστε αυτά να είναι έτοιμα με την έναρξη των μαθημάτων.
Κατά τη συνάντηση επιδιώχθηκε η εξεύρεση λύσεων για τη λειτουργία του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες που γίνονται σε αυτό.
Επικράτησε κλίμα αισιοδοξίας, απόλυτη ικανοποίηση και υπόσχεση για άμεση και διαρκή συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες του Δήμου.