Στον δήμαρχο Τρικκαίων ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης

Το νομό Τρικάλων επισκέφτηκε, σήμερα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ενώ, τον συνόδευαν ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, η βουλευτής του νομού Κατερίνα Παπακώστα και ο πρόεδρο της ΔΕΕΠ Τρικάλων Κώστα Τρέλλη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσία τους στο νομό, το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στο δημαρχείο της πόλης και συνάντησαν το Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, συνομιλώντας μαζί του για την ενίσχυση του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης ως προς την κάλυψη των αναγκών και την πραγματοποίηση των αιτημάτων των πολιτών σε τοπικό επίπεδο.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ συνεχάρη τον κ. Παπαστεργίου και τη δημοτική ομάδα για το «παράδειγμα στον τρόπο άσκησης δημόσιας διοίκησης με σεμνότητα, αποτελεσματικότητα και συναινέσεις». Επίσης, αναφέρθηκε στην εκλογή του κ. Παπαστεργίου στην προεδρία της ΚΕΔΕ, ως δείγμα της εμπιστοσύνης των Δημάρχων στο πρόσωπό του.

Σε επίπεδο κόμματος, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι η ΝΔ είναι ανοικτή στους πολίτες και ότι η πρωτοβουλία που εξελίσσεται, μαζί με τον γραμματέα Οργανωτικού κ. Κονταδάκη, στοχεύει στην ανάδειξη του έργου της κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ειδικά για τα Τρίκαλα, αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα (όπως ο Ε65) και σε άλλα, που προχώρησαν και προχωρούν. Εμφαση, δε, έδωσε στην ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων, τα οποία «δε φοβόμαστε, αλλά μαζί, κράτος, αυτοδιοίκηση και κόμμα επισπεύδουμε την επίλυσή τους. Άλλαξαν πολλά θα αλλάξουν περισσότερα», σημείωσε.

Ο κ. Παπαστεργίου τόνισε ότι η εκλογή του κ. Μαρινάκη σε αυτό το αξίωμα, δείχνει το όραμα της ΝΔ, ως κόμμα που μεταλλάσσεται, καθώς δεν προτάθηκε παλαιότερο στέλεχος. Και επεσήμανε ότι η ώθηση στο κόμμα δίνεται με ανθρώπους που έχουν διάθεση να αλλάξουν, χωρίς, φυσικά, το θέμα να είναι ηλικιακό.