Στον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων το Διοικητικό Συμβούλιο Αδελφοποιημένων πόλεων

 

Η πρόεδρος κ.Παπαθανασίου Έλλη  και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Αδελφοποιημένων πόλεων πραγματοποίησαν επίσκεψη χθες  , Πέμπτη 20-1-2022 , στον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Θεόδωρο  Αλέκο , ο οποίος είναι κ ο ίδιος μέλος του ΔΣ του Συλλόγου .

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν, επίσης,   ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Δημήτρης Λύπας και ο σύμβουλος του Δημάρχου και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου  κ. Σπύρος Νικολογιάννης.

Αρχικά, απηύθυναν   ευχές για την καινούργια χρονιά καθώς και ενημέρωσαν τον κύριο Δήμαρχο για διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον Σύλλογο. Συγκεκριμένα , εξέφρασαν την επιθυμία τους για την απόκτηση ενός χώρου στέγασης.

Επίσης , συζητήθηκαν μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων που θα ήθελαν να υλοποιηθούν σε συνεργασία με τον Δήμο Μετεώρων , εάν και εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν .

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος συμφώνησε στην εξεύρεση λύσης για την στέγαση του Συλλόγου και ευχήθηκε η εξέλιξη της πανδημίας να είναι τέτοια, έτσι ώστε να επιτραπεί  η πραγματοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων από κοινού, συνεχίζοντας την έως τώρα άριστη συνεργασία.

Κλείνοντας , ο Δήμαρχος ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική χρονιά και επίτευξη των στόχων του Συλλόγου.