Στον Ασκληπιό η Γιόλα

Στον Ασκληπιό συνεχίζει για 2η χρονιά η Γιόλα. Μετά την περσυνή πρώτη συμμετοχή της στην ομάδα των γυναικών ο Σύλλογος ανανεώνει την συνεργασία με την Βολιώτισσα ακραία πιστεύοντας στις μεγάλες δυνατότητές της.

Σε δηλώσεις της, μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας, στο site της ομάδας, αναφέρει:

Είμαι χαρούμενη που θα συνεργαστώ για 2η χρονιά με τον Ασκληπιό. Η περσινή ξεκίνησε γεμάτη με τους αγώνες γυναικών και την 3η θέαση στο f4 νεανίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ, αλλά η χρονιά διακόπηκε απότομα για όλες μας. Εύχομαι υγειά για όλο τον κόσμο, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις με τις συμπαίκτριες μου, να βρούμε ρυθμό, φυσικά χωρίς διακοπές και τραυματισμού για καμία αθλήτρια, να δώσουμε τους αγώνες μας και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Τέλος ευχαριστώ τους ανθρώπους τους Ασκληπιού που με εμπιστεύτηκαν στη νέα μας συνεργασία.

Ευχαριστούμε απ την πλευρά του Ασκληπιού τον ΓΣ Βόλου για την άψογη συνεργασία για την μετακίνηση της αθλήτριας και ευχόμαστε στην ομάδα του Βόλου Καλή αγωνιστική χρονιά.

Το Δ.Σ και η οικογένεια του Ασκληπιού Καλωσορίζουν την Ράνια στην ομάδα και της εύχεται Υγεία και Καλή αγωνιστική χρονιά.