Στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Μεγαλοχώρι

xrist dendro

Το δικό τους δέντρο στολίζουν συμβολικά τα παιδιά του Μεγαλοχωρίου την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 16.30 μ. μ στην κεντρική πλατεία Μεγαλοχωρίου με τη συνοδεία χορωδίας υπό την καθοδήγηση της Μουσικοπαιδαγωγού και καθηγήτριας πιάνου κας Αλεξάνδρας Δήμου και την ευγενική συμμετοχή της σπουδάστριας των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Χριστίνας Μπαντή στο βιολί και της μαθήτριας Αθηνάς Σφέικου στο αρμόνιο.

Στην εκδήλωση συμβάλλουν τόσο η πρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη κα Έφη Λεβέντη με την προσφορά του φυσικού δέντρου – το οποίο, αφού θα υιοθετηθεί από τους μαθητές στη συνέχεια θα μεταφυτευτεί στο Δημοτικό σχολείο – όσο και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεγαλοχωρίου κος Βασίλης Ντινόπουλος με την προσφορά φωτισμού.

Ο σύλλογος έχει την πρωτοβουλία της εκδήλωσης και την οργάνωσή της, ενώ θα προσφέρει και ανάλογα γλυκίσματα στους μαθητές και τους γονείς τους.

Σας περιμένουμε όλους σε μια γλυκιά απογευματινή εκδήλωση να τραγουδήσετε μαζί με τα παιδιά και να αισθανθείτε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, που είναι η αγάπη και η ζεστή παιδική καρδιά.

.