Stoiximan-Betano πήραν το πρώτο βραβείο των EGRAwards 2019

Μία μεγάλη επιτυχία ήρθε για τον όμιλο Stoiximan –Betano, που κατέκτησε το πρώτο βραβείο των EGROperatorAwards 2019, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 100 αναπτυσσόμενες εταιρίες από όλο τον κόσμο, που αποτελούν και τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

ΟθεσμόςτωνEGROperatorAwardsυπάρχει από το 2010 και έκτοτε πραγματοποιούνται κάθε χρόνο. Αποτελούν τα σημαντικότερα βραβεία για το onlinegaming και τις εταιρίες τυχερών παιχνιδιών και στοιχήματος και αφορούν στο σύνολο των εταιριών που εμπλέκονται στο χώρο με κάθε τρόπο. Σκοπός τους είναι να επιβραβεύσουν τις καλύτερες σε κάθε τομέα, που με τις πρακτικές τους εξελίσσουν τόσο το ίδιο τους το προϊόν όσο και τον κλάδο συνολικά, εμπνέοντας και τους ανταγωνιστές να τις ακολουθήσουν στην ίδια προσπάθεια για συνεχή βελτίωση.

Τα βραβεία φέτος διοργανώθηκαν στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στο GrosvenorHouseτην Πέμπτη 24 Οκτωβρίου. Αυτή τη χρονιά, ο Stoiximan ξεχώρισε σε τρεις από τις 31 συνολικά κατηγορίες που υπάρχουν. Τις MobileSportsProduct, EmployeroftheYearκαι μία εκ των σημαντικότερων που υπάρχουν, τη MobileOperatoroftheYearτην οποία και κατέκτησε και που για να αποφασισθεί ο νικητής τηςπροσμετρήθηκαν διάφορα στάδια αξιολόγησης.

Οι υπόλοιπες εταιρίες τις οποίες ο Ελληνικός όμιλος ξεπέρασε για να φτάσει να βραβευθεί, αποτελούν μερικούς από τους σημαντικότερους παίκτες του χώρου παγκοσμίως και περιλαμβάνουν ονόματα όπως οι LeoVegas, WilliamHill, Videoslotsκαι πολλές άλλες. Η διάκριση αυτή απέναντι σε αυτόν τον ανταγωνισμό, είναι φυσικά και η μεγαλύτερη που έχει επιτευχθεί ποτέ από Ελληνική εταιρία του κλάδου και συνιστά τη κορυφαία στιγμή στην έως τώρα ραγδαία αναπτυσσόμενη Ελληνική αγορά onlinegaming.

Η διαδικασία διαλογής των καλύτερων περιλαμβάνει κάποιες εκατοντάδες υποψηφιοτήτων, από τις οποίες στη τελική φάση φτάνουν πάνω από 200 εξ αυτών, από τις οποίες καταλήγει να βραβευθεί μόνο μία ανά κατηγορία. Την όλη διαδικασία επιβλέπει η ελεγκτική εταιρία Deloitte, διασφαλίζοντας τη διαφάνεια και την αντικειμενικότητα της διαδικασίας. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση πολυμελούς κριτικής επιτροπής η οποία αριθμεί 30 μέλη με εμπειρία στον έλεγχο και την αξιολόγηση παρόμοιων διαδικασιών, ενώ η τεχνογνωσία τους στον κόσμο των διαδικτυακών παιχνιδιών είναι σε κορυφαίο επίπεδο.

Ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής του ομίλου Stoiximan – Betanoδήλωσε αναφορικά με τη βράβευση της εταιρίας: «Νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι για αυτή την πολύ σημαντική διάκριση, η οποία είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς των ανθρώπων μας και της τεχνογνωσίας την οποία έχουμε αναπτύξει σαν οργανισμός.

Είναι πλέον σαφές ότι η Stoiximan δεν αποτελεί απλά έναν «τοπικό πρωταθλητή» που προσπαθεί να επεκταθεί στο εξωτερικό, αλλά μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που με το διεθνές της brand «Betano» έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του κλάδου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Και όλα αυτά, διατηρώντας τη βάση της στην Ελλάδα όπου έχει δημιουργήσει περισσότερες από 650 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία πέντε χρόνια, γεγονός που κάνει την ικανοποίηση όλων μας ακόμα μεγαλύτερη. Η αναγνώριση που συνοδεύει αυτό το βραβείο μας γεμίζει ευθύνη και ταυτόχρονα μας δίνει ώθηση, ώστε να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο. Πάνω από όλα όμως, αποτελεί δικαίωση για τη σκληρή προσπάθεια των ανθρώπων μας, στους οποίους αξίζουν και τα συγχαρητήρια για αυτή την επιτυχία.»