Στο ζενίθ το ενδιαφέρον των κρατήσεων στα καλύμματα του νομού Τρικάλων για τις ημέρες του Πάσχα

«Καρφίτσα» δεν θα πέφτει στα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα καταλύματα και τις ταβέρνες του νομού Τρικάλων τις ημέρες του Πάσχα, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι αυτή την στιγμή, καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς των επισκεπτών να περάσουν τις Άγιες ημέρες του Πάσχα στο νομό Τρικάλων, με προεξάρχοντες προορισμούς τις πόλεις των Τρικάλων, της Καλαμπάκας και τα Μετέωρα.

Αυτό τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στον δημοσιογράφο Δημήτρη Παδιό και στην εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο Πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων και τουριστικών καταλυμάτων νομού Τρικάλων Σωτήρης Φαμίσης.

Όπως επεσήμανε στην εκπομπή ο κ. Φαμίσης «Μέχρι τώρα η πληρότητα στα ξενοδοχεία και τα καταλύματα του νομού αγγίζει το 85%, ενώ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για κρατήσεις και τις επόμενες μέρες, γεγονός που σημαίνει ότι ο αριθμός των κρατήσεων θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, αγγίζοντας το απόλυτο. Αυτό συμβαίνει, γιατί ο κόσμος παρόλη την ακρίβεια και την δύσκολη οικονομική συγκυρία, έχει την ανάγκη να ταξιδέψει και να γνωρίσει νέα μέρη, ύστερα από τα δύο και πλέον χρόνια της πανδημίας που αναγκάστηκε να μείνει κλεισμένος στο σπίτι. Τα μηνύματα λοιπόν, είναι άκρως ενθαρρυντικά, παρόλα αυτά θα πρέπει να ομολογήσουμε πως και η φετινή τουριστική σεζόν θα είναι δύσκολη, αφού απέχουμε ακόμη πολύ από τις παλαιότερες καλές εποχές».