Στο συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ θα επικυρωθεί η αυτόνομη πορεία του

Αισιόδοξος για την επιτυχή έκβαση και διεξαγωγή του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής στο νομό Τρικάλων Κώστας Φαμίσης τονίζοντας μέσα από τις εργασίες του θα επικυρωθεί η αυτόνομη πορεία του.

Το προσκλητήριο για Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, στα τέλη του μήνα ( 30-31/03/2019 ) , για να μετατραπεί σε ενιαίο φορέα με ενιαία όργανα, αφορά όλους του προοδευτικούς πολίτες υπογραμμίζει ο συντοπίτης πολιτικός, πανεπιστημιακός και επιχειρηματίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως  στόχος είναι να διατυπωθούν οι ξεκάθαρες λύσεις που προτείνει η προοδευτική παράταξη και να δοθούν οι απαντήσεις στα προβλήματά τους.

Επί πλέον ο Κώστας Φαμίσης σημειώνει πως επιθυμία όλων και της προέδρου Φώφης Γεννηματά είναι να ολοκληρωθεί η ενοποίηση στο Κίνημα Αλλαγής όλων των δυνάμεων που συμμετέχουν, να εκλεγούν κοινά όργανα χωρίς ποσοστώσεις και αναλογίες στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση μήνυμα ενότητας και κοινής συμπόρευσης για το καλό της χώρας και των πολιτών της.

Είναι ανάγκη να επικυρωθεί η αυτόνομη πορεία της παράταξης η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη συνεχίζει ο Κώστας Φαμίσης κατεβάζοντας ρολά στον κ. Τσίπρα και όσους επιχειρούν να αλώσουν την μεγάλη δημοκρατική παράταξη και την κεντροαριστερά η οποία έχει αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων και τον ελληνικό λαό ότι έχει προσφέρει και μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα στον τόπο.

Με ενωτική διάθεση λοιπόν και κλίμα αισιοδοξίας και αγωνιστικότητας πάμε στο συνέδριο που σηματοδοτεί πλέον την αυτόνομή πορεία του καταλήγει ο Κώστας Φαμίσης καλώντας όλους τους πολίτες να συμπορευτούν για ένα καλύτερο αύριο που δικαιούνται η χώρα και όλοι οι έλληνες πολίτες.