Στο στόμα πυροβολήθηκε η 34χρονη στον Πτελεό

Στο στόμα φαίνεται ότι πυροβολήθηκε η 34χρονη γυναίκα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στον Πτελεό, το πιθανότερο με πιστόλι μικρού διαμετρήματος και με τον τρόπο αυτό έδωσε τέλος στη ζωή της.
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιατροδικαστής αποδίδει τον θάνατο της γυναίκας σε αυτοκτονία, ενώ οι μώλωπες, η ρινορραγία και η αιμόπτυση, που εντοπίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, προήλθαν από τον πυροβολισμό.

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του πεθερού της στον Πτελεό, όπου είχε πάει να δει το ηλικίας μηνών μικρό παιδί της, που μεγαλώνει μαζί του και κάποια στιγμή φαίνεται ότι βγήκε στην αυλή του σπιτιού, έγραψε το σημείωμα – που πιθανόν να είχε έτοιμο από πριν – με το οποίο μιλούσε για την απογοήτευσή της από τη ζωή.
Στη συνέχεια, φαίνεται να έβγαλε το μικρό όπλο που είχε μαζί της από το σπίτι της στο Βόλο, έστρεψε την κάννη στο πρόσωπο άνοιξε το στόμα και πυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή.
Τον πυροβολισμό άκουσε ο πεθερός της που βγήκε από το σπίτι, αντέδρασε άμεσα, μετέφερε τη γυναίκα με το αυτοκίνητό του στο Κέντρο Υγείας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιστόλι βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας και φέρεται να ανήκει στον σύζυγο της γυναίκας που διαμένει στο Βόλο, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

magnesianews.gr