Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Νίκος Λέγκας!!!

legas-nikos-604x436

Οι επικείμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου διαφέρουν από τις προηγούμενες του Ιανουαρίου,λόγω του γεγονότος ότι η εκλογή των βουλευτών θα γίνει με λίστα.

Το γεγονός αυτό δίνει τη δυνατότητα στις ηγεσίες των κομμάτων αφενός μεν να «ξεκαθαρίσουν» το τοπίο από…ανεπιθύμητους αφετέρου να δώσουν τη δυναμική που αυτοί επιθυμούν.

Στο πλαίσιο αυτό και σε ότι αφορά το κόμμα της ΝΔ στο νομό μας τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο-ειδικά μετά και την αλλαγή ηγεσίας και τη στροφή προς μια πιο μετριοπαθή και περισσότερο κεντρώα στάση εν αντιθέσει με την περίοδο Σαμαρά που χαρακτηρίστηκε από καθαρότερες δεξιές γραμμές.

Κάπως έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί και η επιστροφή στο προσκήνιο του ονόματος του πρώην βουλευτή και υπουργού -και πάντοτε σημαίνοντος στελέχους του χώρου- κ. Νίκου Λέγκα.

Οι πληροφορίες μας θέλουν να προτάθηκε στον κ. Λέγκα θέση στο ψηφοδέλτιο του νομού ή εναλλακτικά -αν το επιθυμεί-στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Πληροφορίες του trikalaIN αναφέρουν πως ο κ. Λέγκας αρνήθηκε την πρόταση λέγοντας πως στην παρούσα φάση δεν επιθυμεί την επιστροφή του στο στίβο της ενεργούς πολιτικής.

Μέχρι βέβαια να ανακοινωθούν επίσημα τα ψηφοδέλτια τίποτε δεν θεωρούμε δεδομένο πλην του γεγονότος πως οι πιέσεις προς το πρόσωπό του θα συνεχιστούν μιας και στον αγώνα για επανάκαμψη η συμμετοχή προσώπων σαν τον κ. Λέγκα θεωρείται απαραίτητη..