Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

syriza-logotupo-sima

Η μαζικότητα και ο ενθουσιασμός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου να αποτελέσουν παράδειγμα υγιούς αθλητικού προτύπου. Ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται δίπλα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από την βουλευτή Παναγιώτα Δριτσέλη και το μέλος της Ν. Ε. Τρικάλων Χρήστο Σιμορέλη. Ο αγώνας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Δρομικών Αγωνισμάτων, στην Πηγή Τρικάλων, είχε και φέτος πολύ μεγάλη συμμετοχή, ενώ και η ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός απέδειξε και σήμερα ότι, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, είναι δυναμικός και αγκαλιάζεται θερμά από τους πολίτες. Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές που έτρεξαν, στα σωματεία τους και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο που ήρθε να ενθαρρύνει και να χειροκροτήσει την προσπάθεια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει αυτόν το αθλητισμό, που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής, και δηλώνει ότι θα σταθεί δίπλα του με όλους τους τρόπους. Ο σημερινός αγώνας δείχνει τον δρόμο για μία διαφορετική αθλητική πολιτική με έμφαση στον αθλούμενο και στο ερασιτεχνικό σωματείο, χωρίς παθογένειες και με τη συμμετοχή ολόκληρης της κοινωνίας.

.