Στο νοσοκομείο διευθυντής Λυκείου – Τον ξυλοκόπησε πατέρας

Μάλιστα χειροδίκησε και επιτέθηκε μπροστά στο παιδί του

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σχολικό συγκρότημα του δήμου Χανίων σήμερα το πρωί, όταν ο διευθυντής του 4ου Λυκείου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πατέρα μαθητή Γυμνασίου.

Όλα άρχισαν χθες όταν ο γιος του διευθυντή, που φοιτά στο 4ο Λύκειο, διαπληκτίστηκε με μαθητή γυμνασίου που βρίσκεται πλησίον του λυκείου.

Λόγω του έντονου διαπληκτισμού και της έκτασης που πήρε το θέμα, ενημερώθηκε ο πατέρας του μαθητή του γυμνασίου και του ζητήθηκε να πάει στο σχολείο.

Ο πατέρας του παιδιού του γυμνασίου, πήγε σήμερα το πρωί στο λύκειο χωρίς το παιδί, στη συνέχεια έφυγε και επέστρεψε μαζί με το παιδί του υποστηρίζοντας ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως του τα περιέγραψαν. Μπήκε στο γραφείο του διευθυντή, έκλεισε την πόρτα και στη συνέχεια μπροστά μάλιστα στα μάτια του παιδιού του άρχισε να χτυπά τον διευθυντή.

Όταν ακούστηκαν οι φωνές και η φασαρία, κάποιοι διδάσκοντες άνοιξαν την πόρτα του γραφείου και βρήκαν τον διευθυντή κάτω από το γραφείο του και τον πατέρα από πάνω να τον χτυπά.

Ο διευθυντής οδηγήθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο.

Για το απαράδεκτο αυτό περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση ο Σύλλογος διδασκόντων του 4ου Γ.Ε.Λ. Χανίων:

«Ο Σύλλογος διδασκόντων του 4ου Γ.Ε.Λ. Χανίων παρουσία του προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας ομόθυμα καταγγέλλει το σημερινό απαράδεκτο περιστατικό επίθεσης και προπηλακισμού γονέα σε βάρος του Διευθυντή του σχολείου μας, παρουσία του παιδιού του.

Τέτοια φαινόμενα τραμπουκισμού δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας και εκφοβισμού, τα οποία υπονομεύουν την ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα τόσο των διδασκόντων όσο και των μαθητών μας».

Πηγή: www.flashnews.gr