Στο «Κόκκινο» ο δήμος Τρικκαίων

dimarxeio_trikalon-

 

 

 

 

Η οικονομική κατάσταση του Δήμου Τρικκαίων είναι γνωστή υπάρχει εμφανής αδυναμία κάλυψης των λειτουργικών εξόδων.

Σύμφωνα με σημοσίευμα της aftodioikisi.gr στη χειρότερη κατάσταση σε ότι αφορά τη Θεσσαλία είναι ο Δήμος Τρικκαίων με τα προβλήματα στη μισθοδοσία ήδη να είναι αρκετά το τελευταίο διάστημα. Ακολουθούν οι επίσης μεγάλοι σε πληθυσμό Λάρισας Βόλου και Καρδίτσας έπονται οι μικρότεροι πληθυσμιακά Κιλελέρ, Πύλης, Μουζακίου  Φαρκαδόνας, Τεμπών, Φαρσάλων, Τυρνάβου και Αλμυρού.

Για την μερική επίλυση του οικονομικού ζητήματος θα έχουν συνάντηση την προσεχή Τετάρτη αντιπροσωπεία των Δημάρχων με τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα

Αν τελικά δεν υπάρξει λύση τότε άμεσο είναι το θέμα της στάσης πληρωμών για κάποιους εξ αυτών ενώ σίγουρα θα επηρεαστεί και το κοινωνικό έργο των Δήμων προς τους δημότες τους.

Να θυμίσουμε πως σήμερα στις 7 .00 ώρα το απόγευμα στο Δημαρχείο Τρικάλων ο δήμαρχος Τρικκαίων Χρ. Λάππας καλεί σε σύσκεψη τους βουλευτές, τον αντιπεριφερειάρχη τους δημάρχους και τους φορείς του νομού Τρικάλων για ενημέρωση και καθορισμό της στάσης  μπροστά στην τραγική οικονομική κατάσταση των Ο.Τ.Α.

 

 

.