Στο Επιμελητήριο Τρικάλων, όπου δραστηριοποιείται και προσφέρει ο Θανάσης Λιούτας

FullSizeRender-7 1

Στο «δικό του σπίτι», στον φυσικό χώρο κάθε επαγγελματία, στο Επιμελητήριο Τρικάλων, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας ο οποίος από το 2006 εκλέγεται σταθερά στη διοίκησή του.

Το 2011, δε, εξελέγη πρώτος στο τμήμα μεταποίησης και αμέσως μετά ανέλαβε καθήκοντα γενικού γραμματέα του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Ο κ. Λιούτας είχε συνάντηση με φίλους και συνεργάτες. Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Βασίλη Γιαγιάκο, τον β΄ αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Τσόλα, τον οικονομικό επόπτη κ. Στέφανο Γιώτη, τη διευθύντρια κα. Αθανασία Βράντζα, καθώς και με στελέχη και εργαζομένους του Επιμελητηρίου οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με μια μεγάλη αγκαλιά και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις προσεχείς εκλογές.

Ως μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων αλλά και ως ενεργός επαγγελματίας, γνωρίζει εκ των έσω τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου. Με την κάθοδό του σ’ αυτές τις εκλογές στην αντιμετώπιση αυτών θέλει να συμβάλει αυθεντικά, όχι με λόγια αλλά με παρεμβάσεις, πράξεις και έργα.

FullSizeRender-10

.