Στο εκλογικό κέντρο του Κώστα Κρεμμύδα ο υποψ. Ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης

Στα Τρίκαλα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και παλαιότερα εκ των διεκδικητών της ηγεσίας του κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Μετά τις επαφές που είχε με τα μέλη της ΝΕ Τρικάλων του κινήματος και τα τοπικά στελέχη, περπάτησε στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, χαιρετώντας πολύ κόσμο και συνομιλώντας μαζί του, ενώ λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Τρικκαίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τα Τρίκαλα» Κων/νου Κρεμμύδα στην κεντρική πλατεία.

Εκεί έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τον ίδιο τον υποψήφιο Δήμαρχο και από τα στελέχη του συνδυασμού του, καθώς και από φίλους και ψηφοφόρους του ΚΙΝ.ΑΛ που είχαν κατακλύσει ασφυκτικά τον χώρο γύρω από το εκλογικό κέντρο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το ΚΙΝ.ΑΛ θα βγει ενισχυμένο σε όλες τις κάλπες, γεγονός που θα του δώσει το επόμενο διάστημα μια σημαντική ώθηση στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον εκλογικό αγώνα του Κώστα Κρεμμύδα, ζητώντας παράλληλα την στήριξη του κόσμου στον δικό του προσωπικό αγώνα να εκλεγεί στην ευρωβουλή με το Κίνημα Αλλαγής.