Στο δίκτυο της Wolt μπαίνουν και τα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα εντάσσονται στον χάρτη με τις πόλεις όπου δραστηριοποιείται η Wolt, και οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν πλέον να παραλαμβάνουν άμεσα στην πόρτα τους τις παραγγελίες που πραγματοποιούν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας.

Η Wolt,  στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δυναμικής της ανάπτυξης συνεχίζει τη γεωγραφική της επέκταση, με τα Τρίκαλα να αποτελούν τη νέα πόλη που εντάσσεται στο δίκτυο της εφαρμογής online delivery, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πραγματοποιούν τις αγορές τους, εύκολα και γρήγορα από το κινητό ή τον υπολογιστή τους.

Έτσι, από σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να κάνουν τις αγορές τους με ασφάλεια, πληρώνοντας με μετρητά, ή με χρεωστική κάρτα, ενώ η υπηρεσία live tracking της εφαρμογής, τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη της παραγγελίας τους. 

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τα περίπου 105 εστιατόρια και καταστήματα λιανικής που βρίσκονται στην πλατφόρμα της Wolt, μεταξύ των οποίων υπάρχει αποκλειστικά συνεργασία με τις επιχειρήσεις εστίασης Ivy Garden, Μύρτιλο Coffee & Food, Φίλιπς Γαστροθίορι και Tarta, ενώ παράλληλα η Wolt διαθέτει συνεργασία με το σουπερμάρκετ Μασούτης, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τα ψώνια τους με ευκολία και να τα παραλαμβάνουν άμεσα στην πόρτα τους. 

Σημειώνεται ότι τα Τρίκαλα είναι το 25ο σημείο που θα εξυπηρετεί η Wolt, ενώ προβλέπεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί το επόμενο διάστημα. Η Wolt έχει εδραιωθεί ως η αγαπημένη πλατφόρμα των καταναλωτών για παραγγελία φαγητού και όχι μόνο, στοχεύοντας στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, με γνώμονα, πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.